De cadeaukaarten van Praxis worden al jaren geproduceerd door Cards Unlimited. Waar Praxis eerst gewone plastic kaarten gebruikte, zijn ze overgestapt naar PET-G. Zo kiezen ze voor milieuvriendelijk, zonder af te doen aan de kwaliteit en uitstraling van de Praxis cadeaukaarten. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Olivier Somer, CRM Manager Praxis: “Patrick vertelde me over de mogelijkheden van milieuvriendelijke cadeaukaarten. Bij Praxis zijn we flink bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dus dit is voor ons wel interessant. We plaatsen bijvoorbeeld zonnepanelen en leggen zoveel mogelijk hout met een keurmerk in de schappen. Als u kan kiezen voor een milieuvriendelijk alternatief is dat voor mij een open deur. Het is niet te duur en de kaarten hebben een mooie, stevige kwaliteit. Win-win!” 

Waarom Cards Unlimited? 

“We zochten een partij die grote volumes aan kan. Cards Unlimited is een van de grootste partijen in Nederland en helpt ons met alles: van fulfilment tot distributie. Met de jarenlange ervaring kunnen we volledig op vertrouwen op de expertise van Patrick en Peter. Bovendien werkt de connectie met onze software leverancier 123TCS heel erg goed. Dat was een vereiste voor Praxis. Maar ook de prijs was voor ons belangrijk. Uiteindelijk draait het om de beste prijs-kwaliteitverhouding. ” 

Primera kaart in portemonnee

Praxis cadeaukaarten: the next steps 

“Bij Praxis doen we nog niet heel veel spannends met onze kaarten. We zijn nu bezig met het digitaliseren, zodat cadeaukaarten ook online te koop en in te wisselen zijn. Dat is de volgende stap die we binnen Praxis moeten zetten. Daarna willen we alles gemakkelijker en gebruiksvriendelijker gaan maken. Ook spelen we met het idee om hoesjes op een leuke manier op te maken en aparte kaarten in te zetten voor de feestdagen. Dat Cards Unlimited ons daarmee kan helpen, hebben we alle vertrouwen in. De samenwerking is heel prettig, dus daar wil ik niets aan veranderen.” 

praxis-klantenkaart-cardsunlimted

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen