We zijn gespecialiseerd in het maken van plastic pasjes. Maar wist u dat we u ook kunnen helpen bij de volledige card mailing? Of het nu gaat om een eenmalige grootschalige mailing, of een maandelijkse mailing naar nieuwe leden – wij regelen het voor u. Op deze pagina leest u meer over onze card mailing services. 

Professioneel in plastic cards & card mailings 

Tegenwoordig worden er dagelijks duizenden plastic kaarten geproduceerd voor spaaracties, loyaliteitsprogramma’s en ledenprogramma’s. Dit betekent dat er dagelijks ook duizenden passen per brief naar de klanten verstuurd moeten worden. Cards Unlimited heeft hiervoor twee zeer geavanceerde card mailingmachines in huis. Deze moderne machines zijn een betrouwbare en efficiënte oplossing voor vele soorten mailings: 

  • Uitlezen plastic pasjes met barcodes, magneetstrips en contactloze chips mogelijk. 
  • Mogelijkheid om maximaal 4 plastic cards op één drager te plaatsen. Hierdoor realiseren we een besparing op de portokosten voor uw card mailing en verhogen we de kostenefficiëntie van uw mailing. 
  • De machines zijn uitgerust met 2 bijlage stations waardoor bijlagen eenvoudig aan de mailpack toegevoegd kunnen worden. 
  • De unieke vouwmachine maakt het mogelijk de brief met daarop de kaart(en) in Z-, C- of V-vouw in de envelop te couverteren. 
  • We kunnen ook bedrukte enveloppen verzorgen, zodat de huisstijl van uw organisatie goed zichtbaar is voor de ontvanger. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? 

Card mailing offerte aanvragen

Hoe werkt een card mailing met een brief?

Het versturen van uw card mailing verloopt bij Cards Unlimited zeer efficiënt. Na het plaatsen van de plastic kaarten in de machine wordt de informatie op de passen gelezen. De controle software van het systeem raadpleegt hierna een database en print vervolgens automatisch de bijpassende brief. Gedurende het transport van de plastic pas wordt deze voorzien van een zelfklevend label en wordt er tegelijkertijd een barcode op de brief geprint. Deze barcode wordt gebruikt om zeker te stellen dat de kaart en de brief daadwerkelijk bij elkaar horen (matching). Vervolgens wordt de plastic kaart automatisch op de brief bevestigd en doorgegeven aan het couverteersysteem die er een kant-en-klaar pakketje van maakt dat richting de klant gaat. 

Door deze professionele en efficiënte werkwijze verloopt het versturen van uw card mailing uitermate gestroomlijnd en weet u zeker dat uw klant de juiste kaart ontvangt. 

Database management

Database management en passen zijn sterk met elkaar verbonden. Miljoenen passen verlaten onze productie voorzien van unieke data. In onze systemen houden we bij welke nummers er gebruikt zijn, welke passen geprint zijn, en met welk type barcode. Dankzij databasemanagement ontvangt elke persoon de juiste pas, met de juiste brief, op de juiste datum. Daarnaast bieden we ook een service voor het invoeren van data. Indien gewenst kunnen wij scripts voor u schrijven waardoor het aanleveren van data zeer eenvoudig wordt. 

header-cards

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw card mailing

Wilt u meer weten over onze services of uw card mailing aan ons uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan via onderstaande button. Onze adviseurs vertellen u graag meer. 

Offerte aanvragen