Cards Unlimited is dé marktleider op het gebied van plastic en milieuvriendelijke passen. Bij ons gaan kwaliteit, een scherpe prijs en een mooi design altijd samen. Bent u op zoek naar passen voor een promotie? Cards Unlimited helpt graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Passen voor promotiedoeleinden 

Cards Unlimited helpt met het onderwerpen van de passen, deze kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Vervolgens drukken we passen en kunnen we u helpen met de eventuele technologie of de card mailing. Aangezien we al deze activiteiten in-house doen, kunnen we snelle levertijden en scherpe prijzen garanderen. Via een track en trace code in de kaarten kunnen we ook traceren welke methode, bijvoorbeeld opsturen naar klanten of een plaatsing in een magazine het meest effectief is. 

De cadeaukaarten kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. Deze kunnen in creditcardkwaliteit geproduceerd worden voor een luxe uitstraling. In het kader van kostenbesparing en de korte levenscyclus van een cadeaukaart kunt u ook voor een polystyreen kaart of een stevige kartonnen kaart kiezen. De 0.7mm polystyreencard komt qua “look and feel“ het dichtst bij de uitstraling van de creditcard kwaliteit en boekt daardoor ook de beste resultaten. 

Cards Unlimited heeft diverse bedrijven zoals HelloFresh, Outfittery, Travelbird, Westwing, Luxury Welness en vele anderen met succes geholpen. 

header-cards

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

Contact opnemen