Cards Unlimited heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied cadeaukaarten en klantenpassen. Wij hechten waarde aan een uitstekende kwaliteit en werken bovendien met snelle levertijden dankzij ons uitgebreide machinepark. Uiteraard kunt u altijd een goed advies van ons verwachten op het gebied van personalisatie, drukwerk, spaarsystemen en nog veel meer. Niet voor niets zijn wij dé specialist voor het bedrukken van cadeaukaarten en klantenpassen voor commerciële doeleinden!

Dankzij een uitgebreid machinepark met o.a. drie high speed Drop on Demand inkjetlijnen, plak- en sealmachines en zeer geavanceerde cardmailing machines zijn we in staat grote aantallen cards per dag te personaliseren. Dankzij deze efficiënte productiemethodes, gecombineerd met een zeer klantgericht ordermanagement, kunnen wij u uitzonderlijk snelle levertijden garanderen. Al met al genoeg redenen voor u om onze website nader te bestuderen!

Database management

DuurzameCadeaukaart.nl

Cards Unlimited heeft ook een missie: In 2025 geen kaart meer van PVC !

 

Kijk hier voor meer informatie

DuurzameCadeaukaart.nl is een initiatief van Cards Unlimited, marktleider in Nederland op het gebied cadeaukaarten en klantenpassen. Met DuurzameCadeaukaart.nl wil Cards Unlimited een belangrijke stap zetten om de toepassing van plastics in de kaarten terug te dringen. Ons doel is om in 2025 geen enkele kaart meer te produceren met het schadelijke PVC (Polyvinylchloride).

Ontdek de mogelijkheden voor klantenpassen en cadeaucards

Neem contact op