Cards Unlimited is  marktleider op het gebied van plastic passen. Bij ons gaan kwaliteit, een scherpe prijs en een mooi design altijd samen. Zoekt u passen voor uw school of onderwijsinstelling? Cards Unlimited neemt graag al uw zorgen uit handen. Lees de mogelijkheden over het onderwijs op deze pagina of neem direct contact met ons op, we helpen u graag. 

Passen voor in het onderwijs 

Studentenpassen zijn niet te missen in het onderwijs. De grootste rol van de pas is natuurlijk het identificeren van de student maar ze worden voor meerdere doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld het lenen van boeken in de bibliotheek, gebruik van de printers maar ook door studenten om korting te krijgen op externe locaties. Cards Unlimited is ISO27001 gecertificeerd, uw data is bij ons in veilige handen. 

Cards Unlimited helpt u met het onderwerpen van de gepersonaliseerde ID passen, het drukwerk, de integratie van de technologie en we kunnen het databasemanagement uit handen nemen. Zo kunnen we iedere nieuwe student direct een pas toesturen en kunnen we ieder jaar op basis van nieuwe inschrijfgegevens de passen drukken. Kortom, een volledige service om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Al deze activiteiten doen we in-house, waardoor we snelle levertijden en scherpe prijzen garanderen. 

Heeft u nog vragen over alle mogelijkheden bij Cards Unlimited? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Offerte aanvragen