Een cadeau draait vaak voor een groot deel om beleving. Cadeaus die mooi verpakt zijn maken dan ook vaak extra indruk. Iets dat zeker op gaat voor de kadokaart! Daarom verzorgt Cards Unlimited naast het maken van kadokaarten ook zeer uiteenlopende verpakkingen voor de cadeaukaarten. Hierbij bieden wij naast standaard giftcard verpakkingen ook een maatwerkservice om uw eigen cadeaukaart verpakking samen te stellen. Aan u de keuze! 

Cadeaukaart verpakking: de mogelijkheden

Dankzij ons moderne machinepark en professionele industriële printers is bijna alles mogelijk wanneer u een originele giftcard verpakking zoekt voor uw organisatie. Van eenvoudige verpakkingen zoals een backcard die u kunt vouwen en een kleine envelop tot zeer luxe verpakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze giftcard verpakkingen? 

cadeaukaart-verpakking-carsunlimited

Waarom kiezen voor een giftcard verpakking?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een giftcard verpakking. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rijtje: 

  • Met een giftcard verpakking maakt u van uw cadeaukaarten een echte beleving. Het is niet alleen een pasje, het is de complete uitstraling van een cadeau. 
  • Een luxe verpakking is een kleine investering met een grote meerwaarde. 
  • Volledig op maat te maken, gepersonaliseerd op basis van uw huisstijl. 
  • Cadeaukaart verpakkingen in vele soorten en maten. 

Creëer onderscheidend vermogen met een cadeaubon verpakking

De meerwaarde van een originele cadeaukaart verpakking ligt niet enkel in de beleving van de ontvanger, maar ook in het verleiden van klanten in uw winkel. Een mooie verpakking fungeert als een eyecatcher die ook de verkoop in uw winkel stimuleert. Het oog wil tenslotte ook wat. 

De meerkosten van de luxe giftcard verpakking kunt u veelal doorrekenen aan uw klanten. Deze blijken in de praktijk vaak bereid om tegen geringe kosten een luxe verpakking aan te schaffen. Zo is een cadeaukaart verpakking een mooie manier om extra verkoop te realiseren en tegelijkertijd uw giftcard een extra luxe uitstraling te geven. 

Ledenpassen assorti

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw giftcard verpakkingen

Bij Cards Unlimited helpen we u van A tot Z: van design tot drukken en van database management tot een cadeaubon verpakking.  

 Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een cadeaukaart of giftcard verpakking voor uw organisatie? Vraag dan via onderstaande knop direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact aan voor meer informatie. We adviseren u graag. 

Offerte aanvragen