Waarom gemeenten kiezen voor Cards Unlimited 

Cards Unlimited, al 15 jaar marktleider in de productie van cadeaukaarten en klantenpassen, biedt nu ook innovatieve oplossingen voor gemeenten. Met ons commitment aan kwaliteit en snelheid, ondersteund door een geavanceerd machinepark, leveren wij milieupassen en afvalpassen die belangrijk zijn voor efficiënt afvalbeheer en toegangscontrole tot milieustraten. Veel gemeenten weten ons hiervoor al te vinden.  

Onze passen voor gemeenten 

Is uw gemeente op zoek naar kwalitatieve passen, bijvoorbeeld voor afvalbeheer en toegang? Gepersonaliseerd of juist standaard? We kunnen alle passen in kleine en grote hoeveelheden tegelijk leveren. Onze technologieën, zoals een high-speed drop on demand-inkjetlijn en geavanceerde cardmailing-machines, maken een snelle productie en verzending mogelijk. 

  • Milieupassen. Een essentieel hulpmiddel voor toegang tot milieustraten en recyclingcentra, volledig personaliseerbaar naar de behoeften van uw gemeente. Het gemeente-logo erop en belangrijke telefoonnummers: alles kan.  
  • Afvalpassen. Vergemakkelijkt het beheer van afvalinzameling en recycling, en geeft inwoners gemakkelijk toegang tot afvalverzamelpunten.  
afvalcontainer passen Cards Unlimited
header-cards

Ook uw afvalmanagement efficiënter maken?

De service aan inwoners verbeteren? Gemeentelijke duurzaamheidsdoelstellingen bereiken? Vertrouw op Cards Unlimited voor passen voor uw gemeente, zoals veel andere gemeenten en bedrijven al doen. We helpen u graag om uw gemeentelijke dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. U kunt rekenen op kwaliteit, een scherpe prijs en een mooi design. Neem contact met ons op voor advies op maat. 

Offerte aanvragen