Bij Cards Unlimited kunnen we u helpen van A tot Z. En dus ook met de laatste stap, voordat uw passen de markt op kunnen! We vertellen u op deze pagina daarom graag meer over card fulfillment. 

Wat is card fulfillment bij Cards Unlimited?

Afhandeling en afwerking, dat is eigenlijk samenvattend de uitleg van de term fulfillment. Onder card fulfillment vallen bij ons processen zoals het plakken van cadeaukaarten op kaartdragers, maar ook bijvoorbeeld het verzenden van passen naar uw klanten. Bijna (alles) is mogelijk, neem dus vooral contact met ons op bij vragen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de wereld van passen en kunnen u voorzien van persoonlijk advies. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Card fulfillment offerte aanvragen

Card fulfillment: onze plakmachines

 Vaak moeten cadeaucards geplakt worden op kaartdragers, zodat deze opgehangen kunnen worden in een display in een winkel. Bij Cards Unlimited beschikken we over 3 ultramoderne plakmachines, met een dagelijkse capaciteit van circa 150.000 – 200.000 kaartdragers per dag. 

Volautomatische sealmachines

Cadeaucards worden meestal per 10 of 20 stuks geseald. Vervolgens wordt het gesealde pakketje voorzien van een label met artikelinformatie. Om dit proces te automatiseren beschikken we over 2 volautomatische sealmachines. Met een gevouwen folie wordt een driezijdig gesloten verpakking gemaakt. De machines zijn naast het verpakken van cadeaucards ook geschikt voor het verpakken van dozen, software en mediaproducten en grafische producten, zoals hardcoverboeken.  

Met het aangepaste BVM scheidingsmes in combinatie met polyolefine folie kunnen we zeer fijne lasnaden maken. Door de eenvoudige omstellingen, zonder handwielen maar met drukknoppen zijn korte omsteltijden mogelijk en is productie betrouwbaarheid verzekerd. 

Ledenpassen assorti

Meer weten over creditcard fulfillment?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van card fulfillment? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met advies. 

Offerte aanvragen