Card fulfillment is een essentieel onderdeel van het aanbieden van passen en kaarten aan uw klanten. Of het nu gaat om cadeaukaarten, klantenpassen of toegangspassen, de laatste stap voordat deze kaarten de markt op kunnen, is cruciaal. Bij Cards Unlimited bieden we een uitgebreide service die ervoor zorgt dat uw kaarten perfect worden gepresenteerd en op tijd worden geleverd. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën stellen ons in staat om een breed scala aan card fulfillment diensten aan te bieden, van het plakken van cadeaukaarten op kaartdragers tot het sealen van verpakkingen. Ontdek de mogelijkheden en hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Wat is card fulfillment bij Cards Unlimited?

Card fulfilment zijn alle processen die nodig zijn om uw kaarten klaar te maken voor distributie. Dit kan variëren van het printen en personaliseren van de kaarten tot het plakken op kaartdragers en het verpakken.

  • Plakmachines

We beschikken over ultramoderne plakmachines met een capaciteit van circa 150.000 – 200.000 kaartdragers per dag.

  • Sealmachines

Voor het sealen van cadeaukaarten in verpakkingen gebruiken we volautomatische sealmachines, die zorgen voor een efficiënte en betrouwbare productie.

  • Persoonlijk advies

Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en oplossingen op maat.

Waarom kiezen voor Cards Unlimited?

Als marktleider op het gebied van kaartproductie en fulfilment, biedt Cards Unlimited niet alleen geavanceerde technologieën, maar ook een schat aan ervaring. Onze klanten vertrouwen op onze expertise om hun kaarten op de efficiëntste en effectieve manier te verwerken.

  • Nr. 1 kaartleverancier van Nederland: Onze positie als marktleider spreekt voor zich.
  • Meer dan 10 jaar ervaring: Een decennium aan kennis en ervaring staat tot uw dienst.
  • Fast Track Service: Voor snelle doorlooptijden zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Eigen drukkerij: Volledige controle over het productieproces.
Ledenpassen assorti

Meer weten over creditcard fulfillment?

Bent u klaar om uw card fulfillment naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk advies. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met uw specifieke wensen en eisen.

Bij Cards Unlimited zijn we trots op onze positie als marktleider in Nederland. Onze ervaring, technologie en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale partner voor al uw card fulfillment behoeften. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen