Met de Jouw extravoordeelkaart profiteren klanten van extra persoonlijk voordeel bovenop de grote hoeveelheid reeds bestaande aanbiedingen. Het persoonlijke voordeel is specifiek afgestemd op de interesses en wensen van kaarthouders.

“Met de introductie van de Jouw extravoordeelkaart geeft Kruidvat de klantenkaart in Nederland een vernieuwde invulling. Als voordeeldrogist vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van onze aanbiedingen, met of zonder kaart. Daarom past de extravoordeelkaart zo goed bij Kruidvat. Ons assortiment, de lage prijzen en de hoeveelheid aanbiedingen veranderen niet. Het voordeel komt bovenop de bestaande aanbiedingen”, aldus Gerard van Breen, algemeen directeur van Kruidvat. Met de extravoordeelkaart kunnen we nog beter inspelen op de persoonlijke behoeftes van klanten en ze voorzien van kortingen, bijzondere aanbiedingen en belevenissen die aansluiten bij hun persoonlijke interesses en wensen.”
Klanten kunnen de gratis klantenkaart in de Kruidvat-winkels ophalen en zich vervolgens online registreren. Dagelijks ontvangen zij wisselende persoonlijke aanbiedingen. Met de kaart sparen klanten bovendien voor verrassende cadeaus. Voor elke euro die in een Kruidvat-filiaal in Nederland wordt besteed, wordt 1 punt op de klantenkaart bijgeschreven.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen