Een cadeaukaart zonder personalisatie? Dat is eigenlijk gewoon een blanco pas. Met personalisatie komt uw cadeaukaart echt tot leven: van het toevoegen van het logo van uw bedrijf, het gebruik van huisstijlkleuren en persoonlijke teksten. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een cadeaukaart personaliseren. 

Mogelijkheden cadeaukaart personaliseren 

De mogelijkheden rondom het personaliseren van cadeaukaarten zijn eindeloos. Zo kunt u onder andere denken aan: 

  • Een cadeaukaart in uw eigen huisstijlkleuren. 
  • Cadeaukaarten met beeldgebruik naar wens, zoals logo’s en foto’s. 
  • Ook de boodschap op de kaart bepaalt u zelf. Van uw merknaam tot boodschappen zoals ‘Bedankt voor uw inzet’. 
  • De afwerking van de cadeaukaart, zoals mat of glans. 
  • De materiaalkeuze. Wist u bijvoorbeeld dat er ook cadeaukaarten gemaakt van duurzame materialen zijn? 
  • Het gebruik van een gepersonaliseerde barcode of een magneetstrip. 
  • En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een cadeaukaart maken we volledig naar wens, (bijna) alles is mogelijk. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan voor bedrijven zoals Airmiles, HelloFresh, Primera, Karwei, Praxis en nog veel meer.  

Onze specialisten denken graag met u mee over personalisatie voor uw cadeaukaarten. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Kaart personaliseren offerte aanvragen

Technieken kaartpersonalisatie

We maken gebruik van 3 verschillende technieken voor het personaliseren van giftcards: 

  1. Thermisch printen: dit is de meest voorkomende manier van kaart personaliseren. Bij thermisch printen wordt een printlint verwarmd waarna de tekst in de toplaag versmolten wordt. Met deze techniek kunnen we unieke nummers, barcodes, afbeeldingen en andere variabele gegevens toevoegen. Thermisch printen zorgt voor een resultaat wat zeer krasbestendig is. 
  1. High speed inkjet: door deze nieuwe technologie zijn we in staat om 25.000(!) cards per uur te personaliseren in een hoge kwaliteit. Ook bieden we personalisatie door de keuze uit verschillende grondstoffen (paper, pvc, polystyreen of milieuvriendelijk) en afwijkende formaten. Ideaal voor grote oplages, om kosten te besparen. 
  1. Embosseren: tot slot de laatste personalisatietechniek, genaamd embosseren. Hierbij wordt de card aan de achterzijde geponst, waardoor er op de voorzijde verhoogde cijfers en of letters voelbaar zijn. Dit kennen we bijvoorbeeld van creditcards of ziekenhuispassen. Embosseren is altijd in een vast lettertype en is mogelijk met verschillende soorten tipping (de kleuren van de verhoogde letters).  

Gepersonaliseerde mailings en verpakkingen 

Naast het personaliseren van de cadeaukaart zelf, kunnen we u ook helpen bij een gepersonaliseerde direct mail of een giftcard verpakking. Een bijpassende direct mail zetten we vaak in wanneer u de pas per post naar de ontvanger gaat versturen. En ook een cadeaukaart verpakking in uw huisstijl mag natuurlijk niet ontbreken, zo geeft u een giftcard nog meer waarde mee. 

Online cadeaukaart tool 

Onze online cadeaukaart tool maakt het mogelijk voor uw klanten om eenvoudig een persoonlijke cadeaukaart online te ontwerpen. Zo kunnen ze eigen afbeeldingen uploaden en een persoonlijke boodschap. Ook kunnen ze de waarde van de pas zelf bepalen. Wij verzorgen voor u het fulfillment: het printen en versturen van de kaarten en melden aan het ordersysteem, waarna de consument van het ordersysteem een e-mail bevestiging krijgt. 

Een mooi voorbeeld hiervan is de Voetbalkadocard. De consument kan kiezen uit 24 full colour afbeeldingen van een favoriete voetbalclub en een boodschap van 5 regels. Deze persoonlijke cadeaukaart versturen we vervolgens naar de klant.  

Ledenpassen assorti

Cadeaukaart personaliseren? Wij helpen u graag

Met een persoonlijke cadeaukaart maakt u echt het verschil. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van cadeaukaarten personaliseren? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar. 

Offerte aanvragen