Cards Unlimited is niet voor niets marktleider op het gebied van plastic passen. Bij ons gaan kwaliteit, een scherpe prijs en een mooi design altijd samen. Bent u voor uw sportschool op zoek naar een oplossing om uw leden toegang te geven tot de sportschool? Cards Unlimited kan u hier mee verder helpen. Lees de mogelijkheden over een sportschool pas op deze pagina of neem direct contact met ons op.  

Preferred supplier Virtuagym 

Cards Unlimited is preferred supplier van Virtuagym voor het leveren van sportschool passen voor leden, voor toegang en controle. Wanneer fitnessbedrijven gebruik maken van het ledenadministratiepakket van Virtuagym kiezen de meeste ook voor een check-in module. Hiermee kunnen leden inchecken met een pasje, door deze tegen de RFID reader te houden. Cards Unlimited zorgt voor de passen, druppels of armbanden die werken met het Virtuagym software systeem. Viruagym levert de RFID reader. Een perfecte samenwerking!  

Cards Unlimited biedt een volledige service waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan! Wij verzorgen verschillende toegangsbewijzen voor uw sportschool. Van toegangspassen tot en met RFID cards, RFID polsbandjes en RFID druppels

Heeft u nog vragen over alle mogelijkheden voor uw sportschool kaart? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op. 

Offerte aanvragen