Cadeau4Jou is een concept waarbij we elke ondernemer de mogelijkheid geven om zijn personeel of relaties een leuk een persoonlijk cadeau te geven. We maken een cadeaucard, webshop, verpakking in jouw huisstijl zonder extra kosten.

Met Cadeau4jou bestelt iedere medewerker op jouw gratis webshop uit een groot en gevarieerd assortiment met ruim 1000 cadeaus z’n favoriete kerstgeschenken. Cadeau4Jou is voor ieder aantal personen te bestellen, al vanaf 20 euro per persoon, en is snel en eenvoudig geregeld. En omdat iedere medewerker zelf kiest, is het kerstgeschenk altijd een succes! Coronaproof? Mail een e-voucher of laat de cadeaubox bij de medewerkers thuis bezorgen.

 

 

Regel snel en eenvoudig in 3 stappen

STAP 1: Geef een cadeaubox of e-voucher in jouw eigen look & feel

Kies je voor het geven (of thuis laten bezorgen) van een cadeau4jou giftcard in een feestelijke cadeaubox, inclusief welkomstkaart met jouw boodschap? Of ga je voor coronaproof en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst?

Wij maken de prachtige cadeaubox en de e-voucher op in de stijl die jij wenst!

STAP 2 Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? Wij maken graag een gratis voorbeeld voor je aan.

STAP 3 Kies uit een groot en gevarieerd assortiment

Na uitreiking van kiest elke medewerker op jouw webshop, zijn favoriete geschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen hebben we de leukste (kerst)geschenken.
Er is keuze uit meer dan 1000 cadeaus!

Klik hier voor de demoshop
cadeau-kado4jou