Ledenpas maken bij Cards Unlimited

Wilt u een ledenpas laten maken voor bijvoorbeeld een spaarprogramma, vereniging of club? Kies dan voor de kwaliteit en expertise van Cards Unlimited. Wij zijn marktleider binnen de Nederlandse markt op het gebied van ontwerp, personalisatie en productie van klantenpassen en plastic membership cards. Met een modern en uitgebreid machinepark zijn we in staat grote aantallen plastic cards per dag te produceren en garanderen we snelle levertijden.

 

Profiteer van de veelzijdigheid van een membercard

Met een membercard creëert u extra betrokkenheid bij uw leden en blijft u in beeld bij uw doelgroep. Daarnaast kan een dergelijke pas ook ingezet worden voor visuele identificatie en het koppelen met bijvoorbeeld registratiesystemen. Bij Cards Unlimited kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden en denken we graag mee over de optimale inzet voor uw organisatie. Wilt u bijvoorbeeld een ledenpas in uw huisstijl? En wilt u bijvoorbeeld RFID integreren in de kaart of niet? We adviseren u graag.

 

Personalisatie van plastic membership cards

Bij Cards Unlimited bieden we uitgebreide mogelijkheden voor de personalisatie van uw plastic membership cards. Door middel van thermisch printen brengen we een printlint aan waarin de tekst versmolten wordt. Hierdoor ontstaat een krasbestendige laag waarin we niet alleen tekst in allerlei fonts en lettertypes kunnen printen, maar ook zaken zoals pasfoto’s, logo’s en barcodes toe kunnen voegen. Zo ontstaat een gepersonaliseerde membercard met de professionele uitstraling die u wenst.

 

Een ledenpas maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ledenpas voor uw organisatie? Vraag dan via onderstaande knop direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact aan voor meer informatie. We adviseren u graag.