Plastic pasjes maken en bestellen bij Cards Unlimited

Plastic cards worden in het bedrijfsleven op verschillende manieren toegepast. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en worden ingezet  in vormen zoals de klantenpas, zorgpas of cadeaukaart. Elke card heeft een andere samenstelling of functie en dat weten wij als geen ander. Plastic cards laten maken voor uw bedrijf of organisatie doet u dan ook eenvoudig en snel bij Cards Unlimited.

Plastic pasjes maken voor uw bedrijf of winkel

Plastic pasjes maken is veelal een tijdrovende klus die u het liefst uitbesteedt aan een expert. Cards Unlimited weet als geen ander wat nodig is om een professionele en sprekende klantenkaart te maken. Dankzij een uitgebreid machinepark worden plastic cards in grote oplagen gedrukt en kunt u uw personeel of klanten voorzien van de juiste kaarten en/ of pasjes.

Online plastic kaarten bestellen

Bij Cards Unlimited kunt u het maken van plastic pasjes met een gerust hart aan ons uitbesteden. Door diverse combinatiemogelijkheden op het gebied van personalisatie, grondstoffen en druktechnieken is er veel mogelijk. Het biedt u een oneindige lijst aan variaties. Zit het gewenste formaat er niet voor u tussen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee. Bovendien zijn wij al meer dan 10 jaar marktleider. Plastic cards bestellen bij Cards Unlimited is dan ook niet meer dan een logische keuze.

 

la-place

MS-verpakkingen

 

“Meer weten over de vele mogelijkheden?”