Plastic pasjes maken en bestellen

Plastic passen zijn nog steeds onmisbaar populair voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een klantenkaart, cadeaukaart, toegangspas of zorgpas. Plastic kaarten zijn er in allerlei soorten en maten, met verschillende functies. We helpen u van A tot Z: van het ontwerp van de plastic card tot de achterliggende software en van professioneel drukwerk tot advies over verpakkingen.

De veelzijdigheid van plastic cards

Bij een plastic pas denkt u misschien als eerste aan een cadeaukaart, een van de populairste toepassingen. Maar een plastic pas is nog voor veel meer doeleinden in te zetten. Wat dacht u van:

  • Toegangspas: van een pasje voor een hotelkamer tot een ondergrondse afvalcontainer.
  • Ledenpas: ideaal voor sportclubs en spaarprogramma’s.
  • Legitimatiepas: denk bijvoorbeeld aan een pasje voor ter identificatie van personeel.
  • Betalingspas: ook inzetbaar voor bijvoorbeeld betalingen op een evenement.
  • Spaarkaart: drukken van deze kaarten voor het sparen van een bepaalde actie in een winkel

Plastic kaarten zijn daarmee voor alle soorten bedrijven en instanties interessant. Van sportschool tot kantoorpand en van kledingwinkel tot festival.

Plastic passen: materiaal, techniek en verpakkingen

Naast de verschillende toepassingen van plastic cards, zijn er nog enkele factoren om over na te denken. Zo maken we plastic kaarten volledig op maat, op basis van uw ontwerpwensen. Maar denk bijvoorbeeld ook na over het materiaal: kiest u voor een standaard plastic pasje, een pas van polystyreen of een milieuvriendelijke en recyclebare pas? En wat dacht u van technologie, met RFID, NFC en MIFARE? Tot slot is er ook nog de verpakking van de plastic pas, bijvoorbeeld voor plastic cadeaukaarten.

Online plastic kaarten bestellen

Plastic passen maken is een tijdrovende klus. En waarom zelf doen, wanneer onze experts klaar staan om voor u aan de slag te gaan? Cards Unlimited is al jarenlang marktleider op het gebied van plastic pasjes en cadeaukaarten. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van personalisatie, formaten, grondstoffen en druktechnieken. We denken graag met u mee voor uw plastic cards! Met ons uitgebreide machinepark kunnen we plastic kaarten in grote oplagen drukken en zorgen voor een snelle levering.

 

“Meer weten over de vele mogelijkheden?”

 

 

la-place

MS-verpakkingen