Plastic Card Mailings

Cards Unlimited is gespecialiseerd in het maken van plastic pasjes en neemt ook graag de volledige card mailing voor u uit handen. Of dit nu dient te gebeuren via een eenmalige grootschalige mailing, op afroep op het moment dat nieuwe klanten zich aandienen of via een maandelijkse mailing naar nieuwe leden, wij regelen het voor u.

 

Professioneel in plastic cards & card mailings

Tegenwoordig worden er dagelijks duizenden plastic kaarten geproduceerd voor spaaracties, loyaliteitsprogramma’s en ledenprogramma’s.  Dit betekent dat er dagelijks ook duizenden passen zoals creditcards, klantenkaarten, zorgpassen en ledenpassen per brief naar de klant verstuurd moeten worden. Liefst zo snel mogelijk, u wilt tenslotte dat deze op het juiste moment  bij uw doelgroep aankomt.

Cards Unlimited heeft hiervoor twee zeer geavanceerde card mailingmachines in huis. Deze zeer moderne machines bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor vele soorten mailings. De machines zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden de  volgende mogelijkheden en voordelen:

  • Uitlezen plastic pasjes met barcodes, magneetstrips en contactloze chips mogelijk
  • Mogelijkheid om maximaal 4 plastic cards op één drager te plaatsen. Hierdoor realiseren we een besparing op de portokosten voor uw card mailing en verhogen we de kostenefficiëntie van uw mailing
  • De machines zijn uitgerust met 2 bijlage stations waardoor bijlagen eenvoudig aan de mailpack toegevoegd kunnen worden
  • De unieke vouwmachine maakt het mogelijk de brief met daarop de kaart(en) in Z-, C- of V-vouw in de envelop te couverteren

 

Hoe werkt een card mailing?

Het versturen van uw card mailing verloopt bij Cards Unlimited uitermate efficiënt. Na het plaatsen van de plastic kaarten in de machine wordt de informatie op de passen gelezen. De controle software van het systeem raadpleegt hierna een database en print vervolgens automatisch de bijpassende brief. Gedurende het transport van de plastic pas wordt deze voorzien van een zelfklevend label en wordt er tegelijkertijd een barcode op de brief geprint. Deze barcode wordt gebruikt om zeker te stellen dat de kaart en de brief daadwerkelijk bij elkaar horen (matching). Vervolgens wordt de plastic kaart automatisch op de brief bevestigd en doorgegeven aan het couverteersysteem die er een kant-en-klaar pakketje van maakt dat richting de klant gaat.

Door deze professionele en efficiënte werkwijze verloopt het versturen van uw card mailing uitermate gestroomlijnd en weet u zeker dat uw klant de juiste kaart ontvangt.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw card mailing

Wilt u meer weten over onze services of uw card mailing aan ons uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan via onderstaande button. Onze adviseurs vertellen u graag meer.

 

FNV

“Meer weten over de vele mogelijkheden?”