Spaarkaarten maken & bestellen

Nederland is een echt ‘spaarland’. We zijn dol op het sparen van zegeltjes, punten en doen massaal mee aan loyaliteitsprogramma’s van bedrijven. En bij een goed loyaliteitsprogramma mag natuurlijk een fysieke spaarkaart niet ontbreken. Pak het gelijk goed aan, met de professionele aanpak van Cards Unlimited. We helpen al jarenlang bedrijven om succesvol spaarkaarten in de markt te zetten. En met misschien wel het bekendste voorbeeld van heel Nederland als resultaat: de Air Miles spaarkaart!

Spaarkaart maken: de voordelen

We vertellen u graag wat meer over de voordelen van een spaarkaart maken. Zo is het een slimme eerste stap voor meer klantloyaliteit. Wanneer mensen punten kunnen sparen is de kans groter dat ze terugkomen. Ook heeft u meer inzicht in klantgegevens: wat koopt uw doelgroep en wanneer? Met een spaarkaart worden al deze gegevens eenvoudig inzichtelijk.

Spaarkaart drukken – volledig op maat

  • We kunnen spaarkaarten drukken, volledig op basis van uw wensen. Denk aan logo’s, NAW-gegevens, barcodes en meer. Een spaarkaart heeft vaak een vaste plek in een portemonnee, een perfect visitekaartje voor uw bedrijf.
  • Databasemanagement en spaarkaarten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met ons systeem houden we bij welke nummers er gebruikt zijn, met welke barcodes et cetera. Ook kunnen we de verzending van nieuwe spaarkanten voor u uit handen nemen.
  • Ook denken we graag met u mee over de inzet van materiaal (zoals een plastic pasje of pvc pasje bedrukken), technologie (barcodes) en personalisatie (foto’s, NAW-gegevens, klantnummer).

Spaarkaarten in de praktijk

In samenwerking met Shell en Air Miles heeft Cards Unlimited het jarenlange sparen van losse zegeltjes omgezet in een succesvolle spaarkaart. Hiermee kunnen mensen op een eenvoudige manier Air Miles sparen bij hun aankopen. Zo zijn er bijvoorbeeld miljoenen passen in gebruik bij Shell spaarders, die sparen bij elke tankbeurt. Ook verzorgen we de dagelijkse mutaties en de verzending van spaarkaarten naar nieuwe klanten.

Waarom spaarkaart bestellen bij Cards Unlimited?

Bij Cards Unlimited helpen we u van A tot Z: van het ontwerp van de spaarkaart, de inzet van technologie en personalisatie, spaarkaart drukken, databasemanagement en advies over mobiele applicaties. We zijn marktleider op het gebied van cadeaukaarten en klantenpassen. En we doen alles in-house, waardoor we snelle levertijden en scherpe prijzen garanderen.

 

“Meer weten over de vele mogelijkheden?”