RFID cards met NFC technologie

Cards Unlimited is gespecialiseerd in de productie van RFID cards met NFC technologie. Door ons uitgebreide machinepark en klantgerichte werkwijze zijn wij in staat om u op korte termijn grote volumes RFID kaarten te leveren. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn wij marktleider op het gebied van (bedrukte) plastic passen!

RFID in de praktijk

Wat is een RFID card?

Een RFID card is een plastic kaart met een geïntegreerde antenne en chip. Deze chips werken bijvoorbeeld met NFC technologie of Mifare ultralight. Hiermee kunt u bijvoorbeeld contactloos inchecken of betalen. De NFC technologie in deze passen maakt ze uitermate geschikt als toegangspas voor bijvoorbeeld kantoren, parkeergarages, grote evenementen en beurzen. Maar ook de skipas is hier een voorbeeld van.

De voordelen van NFC technologie in de RFID card:

De RFID techniek heeft zich afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Door de ontwikkelingen wordt NFC technologie daarom steeds vaker toegepast door scholen, bibliotheken en binnen het openbaar vervoer (de OV chipcard). RFID cards met NFC bieden dan ook verschillende interessante voordelen. Onderstaand de belangrijkste NFC technologie en Mifare ultralight voordelen op een rij:

 • Unieke code zodat ieder individueel object altijd en overal gevolgd kan worden (ook terug)
 • Er is geen fysiek contact nodig, zoals bij bankpasjes
 • Er is geen zichtlijn nodig, zoals bij de streepjescode
 • Hoge overdrachtssnelheid waardoor een grote hoeveelheid NFC of Mifare code in enkele
  seconden wordt gelezen
 • Veel grotere leesafstanden mogelijk dan bij de streepjescode
 • Vervalsen van RFID-tags is veel complexer dan de streepjescode
 • Door de unieke codering wordt productvervalsing (counterfeits) bemoeilijkt en/of snel
  opgespoord
 • Geen hinder van weersinvloeden en vuil
 • De RFID chip kan niet beschadigen, omdat deze zit opgesloten in de kaart

 

RFID cards met bedrukking

Bij Cards Unlimited kunt u ook terecht voor RFID cards met bedrukking. Net als de standaard passen is ook een RFID card te bedrukken met offset technologie. Cards Unlimited kan de passen standaard voorbedrukken in de gewenste lay-out en – indien wenselijk – personaliseren. We fabriceren de met NFC technologie voorziene kaarten in standaard creditcardformaat. Deze kunnen naast het personaliseren van de chip ook voorzien worden van zaken zoals een pasfoto, NAW gegevens. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast leveren wij uitstekende card printers voorzien van Mifare ultralight Reader/(re-)writer waardoor u zelf in staat bent om de RFID cards te personaliseren en uit te lezen en/of te beschrijven.

We zijn preferred supplier van Virtuagym voor het leveren van RFID leden- toegangscontrolepassen, zie ook deze link voor meer uitleg. Naast de gebruikelijke passen leveren wij ook RFID druppels en armbanden die werken op het Virtuagym systeem. Een greep uit klanten die u voor gingen:

De benodigde RFID reader kan ook worden aangeschaft via onze partner Virtual Security.

RFID kaarten kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van RFID cards, druppels of armbanden met NFC technologie of Mifare ultralight voor uw organisatie? Vraag dan direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact aan voor meer informatie. We adviseren u graag.