Project Management

Om het onderscheidend vermogen van Cards Unlimited binnen de markt te onderstrepen voerden we naast onze bestaande expertise op het gebied van ID-cards, leden-, klanten- en toegangspassen, loyalty- en gift-cards een aantal strategische vernieuwingen door waarmee we nog verder inspelen op de wensen en behoeften van ondernemend Nederland.

Naast onze kernactiviteiten treden wij op als Category Manager en sparringpartner in de wereld van de cadeaukaarten en e-vouchers om onze dienstverlening te optimaliseren en een totaalconcept aan te kunnen bieden. Deze dienst werkt twee kanten op, zowel richting de content partijen en retailkanalen treedt Cards Unlimited op als adviseur.

Cards Unlimited heeft aan de basis gestaan van de introductie van cadeaukaarten in de Nederlandse markt en beschikt over een groot retail netwerk en kennis omtrent deze markt. Naast het productiespecialisme, stelt Cards Unlimited haar kennis en ervaring beschikbaar aan haar klanten door deze strategisch en commercieel te adviseren.

Full Service partner, creëren van meerwaarde

Directeur Patrick van Etten;” We maken een enorme groei door en willen ook graag blijven groeien in het aantal partners waarmee wij samenwerken. Juist in tijden van zwaar weer zijn we graag een partner die retailers helpt het maximale uit hun business case te halen. Door onze kennis en ervaring in te zetten en partijen op het juiste moment samen te brengen creëren we waardevolle kansen voor onze partners.
Als full-service-partner verdiepen we onze samenwerking en creëren we meerwaarde voor onze klanten en partners. De business zo transparant en lucratief mogelijk maken om klanten nog sneller en beter te bedienen, past bij onze focus op innovatie en het leveren van een tastbare bijdrage aan zowel onze partners als klanten. De input van onze partners helpt ons vervolgens weer in het toekomstige ontwikkelproces om de strategische vernieuwingen aan te blijven laten sluiten op hun wensen en behoeften.”

Optimale commerciële afspraken

Cards Unlimited excelleert door te “ontzorgen”, we implementeren de gehele prepaid-categorie met optimale commerciële afspraken en randvoorwaarden voor de retailer door onze expertise, netwerk en onafhankelijkheid te benutten. Bij dergelijk project heb je te maken met diverse disciplines en partijen en als Category Manager brengen wij alles samen zodat de retailer zijn energie op andere belangrijke zaken kan richten. De categorie kan bestaan uit giftcards, prepaidcards, e-books, game-cards en verpakkingen. Het categorie management beslaat techniek, commercie, logistiek, facturatieflow en winkelpresentatie.

Jumbo Supermarkten / V&D

Cards Unlimited heeft in het afgelopen jaren deze categorie succesvol en naar tevredenheid geïmplementeerd voor Jumbo Supermarkten en V&D.