Goed om te weten!

Aanlever specificaties

Cards Unlimited beschikt over een intern ontwerpbureau Hierdoor zijn we in staat om naast de productie van de cards ook de complete vormgeving te verzorgen.

Lees meer

Drukwerk

Het is altijd prettig om het gehele pakket in handen te geven van één aanspreekpunt die het gehele proces bewaakt. Enkele grote voordelen zijn dat deze de kleurafstemming en de planning van het gehele traject voor u bewaakt en u daarmee een hoop stress en tijd bespaart.

Lees meer

Snelle levertijden

Als u kiest voor Cards Unlimited dan kiest u voor betrouwbare levertijden. Gedurende uw order houden wij u op de hoogte van de status zodat u nimmer verrast wordt.

Lees meer

Database management

Dankzij ons databasemanagement systeem houden wij voor u bij welke nummers er gebruikt zijn en waar de volgende order weer verder moet wanneer welke pas geprint is en me welk type barcode.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord

Cards Unlimited B.V. deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Cards Unlimited B.V. als KWF Zakenvriend bij om dit waar te maken…

Lees meer

Project Management

Cards Unlimited heeft aan de basis gestaan van de introductie van cadeaukaarten in de Nederlandse markt en beschikt over een groot retail netwerk en kennis omtrent deze markt.

Lees meer

Mobile app

Gelukkig zijn er steeds meer ontwikkelingen en technieken die het mogelijk maken jouw klanten beter te leren kennen en effectiever met hen te communiceren. Loyalty Hub brengt deze ontwikkelingen samen en ondersteunt jou in het beter begrijpen en bewegen van jouw klanten.

Lees meer