Fulfillment

Veel cadeaucards dienen geplakt te worden op  kaartdragers zodat deze opgehangen kunnen worden in de vele displays van de verkopende winkelketens.

De cards worden geplakt met een non permanente hotmelt lijm.

Cards Unlimited beschikt over 3 ultra moderne plakmachines met een dagelijkse capaciteit van circa 150.000 – 200.000 kaartdragers per dag.

bijenkorf-cadeau-kaart

Sealmachines

Cadeaucards dienen meestal per 10 of 20 geseald te worden en dient het gesealde pakketje voorzien te worden van een label met artikelinformatie.

Voor deze toepassing beschikt Cards Unlimited over 2 volautomatische sealmachines.

Deze fotocel gestuurde machines kunnen volautomatisch of handmatig bediend worden. Met een gevouwen folie wordt een driezijdig gesloten verpakking gemaakt. De machines zijn naast het verpakken van cadeaucards speciaal geschikt voor het verpakken van dozen, software en mediaproducten en grafische producten zoals hardcoverboeken e.d..

Met het aangepaste BVM scheidingsmes in combinatie met polyolefine folie kunnen we zeer fijne lasnaden maken. Door de eenvoudige omstellingen, zonder handwielen maar door middel van drukknoppen zijn korte omsteltijden mogelijk en is productie betrouwbaarheid verzekerd.

 

“Meer weten over de vele mogelijkheden?”