Overig drukwerk

Onze core-business is en blijft natuurlijk de plastic cards en het bijbehorende service en fulfilment. Ieder zijn specialisme. Niettemin hangt er omtrent de plastic card veel drukwerk. Zo kunt u denken aan briefpapier waar de card op geplakt wordt, enveloppen, cadeaucardverpakkingen, bijlages etc..

Voor het “overige drukwerk” heeft Cards Unlimited nauwe samenwerkingsverbanden met enkele zeer goede en betrouwbare drukkerijen.

Het is altijd prettig om het gehele pakket in handen te geven van één aanspreekpunt die het gehele proces bewaakt. Enkele grote voordelen zijn dat deze de kleurafstemming en de planning van het gehele traject voor u bewaakt en u daarmee een hoop stress en tijd bespaart. Voor het “overige drukwerk” heeft Cards Unlimited nauwe samenwerkingsverbanden met enkele zeer goede en betrouwbare drukkerijen. Iedere drukkerij in zijn eigen specialisme. Onze orderbegeleiders hebben veel ervaring op het gebied van drukwerk en kunnen u uitstekend adviseren. Dankzij het grote volume drukwerk wat wij per jaar verzorgen ook nog eens tegen zeer marktconforme prijzen.