Kaartprinters van Evolis

De specialist in de card printer

Cards Unlimited is specialist op het gebied van kaartprinters en de implementatie van de pasjes printer voor bijvoorbeeld het bedrukken van klantenkaarten. Met een hoogstaande serviceverlening en een uitgebreid dealernetwerk bieden we een veelzijdige service waarin uw wensen centraal staan. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een kaartprinter en het onderhoud, reparatie én leveren van blanco en voorbedrukte klantenkaarten. Kortom: alleconsumables voor de kaartprinter.

 

Professioneel in het maken en leveren van plastic passen

Sinds onze oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot marktleider in productie en levering van plastic kaarten. Via ons uitgebreide dealernetwerk kunnen wij u uitstekend adviseren over de toepassing en implementatie van diverse plastic passen, zoals:

  • Ledenpassen
  • Klantenkaarten
  • Cadeaukaarten
  • Bibliotheekpassen
  • Toegangspassen
  • Plastic passen met RFID technologie

Onze service gaat echter verder dan enkel het gebruik van de card printer. Zo ondersteunen we u ook graag bij zaken zoals het versturen van direct mailings, fulfilment opdrachten en het sealen van cadeaukaarten.

 

Een plastic kaartprinter kopen

Naast een totaalservice voor het maken van plastic passen kunt u bij Cards Unlimited ook een plastic kaartprinter kopen voor eigen gebruik. Hiervoor bieden wij diverse types card printer van het merk Evolis. Dit merk is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van card printers en staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en innovatieve kaartprinters.

Bij Cards Unlimited kunt u de volgende Evolis kaartprinters kopen:

  • Evolis Avansia
  • Evolis Zenius
  • Evolis Primacy
  • Evolis Quantum 2

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van deze kaartprinters en adviseren u graag welke pasjesprinter het beste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf

 

Gecertificeerd Evolis Repair Center

Naast verkoper zijn we ook een gecertificeerd Evolis Repair Center. Deze certificering betekent dat onze werkwijze voor het onderhoud en de service aan elke Evolis card printer voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van deze fabrikant. Onze servicemonteurs worden dan ook continu (bij)geschoold om u ondersteuning en onderhoud op het hoogste niveau te blijven bieden. Een kwaliteitsgarantie waarop u kunt vertrouwen.

 

Vraag het onze pasjesprinter adviseur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zelf een plastic kaartprinter te kopen of heeft u vragen over onderhoud of reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan. We vertellen u graag meer.