Printers van Evolis

De specialist in cardprinters

Cards Unlimited is specialist op het gebied van cardprinters en de implementatie van pasjesprinters voor bijvoorbeeld het bedrukken van klantenkaarten. Met een hoogstaande serviceverlening en uitgebreid dealernetwerk bieden we een veelzijdige service waarin uw wensen centraal staan. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een cardprinter, onderhoud & reparatie en het leveren van blanco- en voorbedrukte klantenkaarten en alles consumables voor de printers.

 

Professioneel in het maken en leveren van plastic passen

Sinds onze oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de productie en levering van plastic passen. Via ons uitgebreide dealernetwerk kunnen wij u uitstekend adviseren over de toepassing en implementatie van uiteenlopende plastic passen waaronder:

  • Ledenpassen
  • Klantenkaarten
  • Cadeaukaarten
  • Bibliotheekpassen
  • Toegangspassen
  • Plastic passen met RFID technologie

Onze service gaat echter verder dan enkel het produceren van plastic kaarten. Zo ondersteunen we u ook graag bij zaken zoals het versturen van direct mailings, fulfillment opdrachten en sealen van cadeaukaarten.

 

Een plastic card printer kopen

Naast een totaalservice voor het maken van plastic passen kunt u bij Cards Unlimited ook een plastic card printer kopen voor eigen gebruik. Hiervoor bieden wij diverse types printers van het merk Evolis. Dit merk is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van cardprinters en staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en innovatieve printers.

Bij Cards Unlimited kunt u de volgende Evolis printers kopen:

  • Evolis Avansia
  • Evolis Zenius
  • Evolis Primacy
  • Evolis Quantum 2

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van deze printers en adviseren u graag welke pasjesprinter het beste aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

 

Gecertificeerd Evolis Repair Center

Ook zijn we een gecertificeerd Evolis Repair Center. Deze certificering betekent dat onze werkwijze voor het onderhoud en de service aan de Evolis kaartprinters voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van deze fabrikant. Onze servicemonteurs worden dan ook continu (bij)geschoold om ondersteuning en onderhoud op het hoogste niveau te blijven bieden. Een kwaliteitsgarantie waarop u kunt vertrouwen.

 

Vraag het onze adviseur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zelf een plastic card printer te kopen of heeft u vragen over onderhoud of reparatie? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag online een offerte aan. We vertellen u graag meer.