Cadeaukaart laten drukken

De cadeaukaart is een populaire dynamische marketing tool die uitgevers toegang biedt tot de portemonnee van de consument. De meest felbegeerde plek voor product marketeers! Elke verkochte cadeaucard heeft doorgaans effect op 2 klanten, namelijk de koper én de ontvanger. Sommigen zien cadeaucards dan ook als grote reclame-instrumenten die je kunt vergelijken met “mini – billboards” voor uw bedrijf. Klein van formaat, maar met een groots rendement!

Cards Unlimited is marktleider op het gebied van kadokaarten en giftcards en denkt graag met u mee over de optimale inzet van een cadeaukaart voor uw bedrijf.

 

Cadeaukaarten onverminderd populair

Kadokaarten zijn zowel in de retail als recreatiesector een veel gebruikte marketingtool. Het Is dan ook een interessante bron van inkomsten waar retailers, restaurants, hotels etc. het hele jaar door van profiteren. Of het nu gaat om korting op een product, een hotelovernachting of een etentje, er is een cadeaukaart voor te krijgen. En waar kadokaarten vroeger voornamelijk op fysieke locaties verkocht werden zijn ze tegenwoordig ook online op allerlei plaatsen te bestellen.

 

Meer omzet en naamsbekendheid met een giftcard

De populariteit van de giftcard blijft dan ook onverminderd groot en biedt voor u als ondernemer interessante mogelijkheden. Zeker als u bedenkt dat de uiteindelijke uitgaven van een klant vaak hoger uitvallen dan de waarde van de giftcard!

Daarnaast profiteren retailers van brand exposure bij de consument wanneer deze een cadeaucard ontvangt van een winkel waar ze nog niet bekend mee zijn. Slechts 1 voorbeeld van de vele voordelen die cadeaukaarten te bieden hebben.

 

Technische specificaties bij een giftcard maken

Een cadeaucard komt meestal voor in het formaat van een creditcard. Hierdoor kan de kaart eenvoudig meegenomen worden in de portemonnee. Maar ook andere formaten zoals een giftcard in M6 formaat zijn mogelijk. Een goedkoop alternatief voor een mooie winkelpresentatie.

De kaart wordt gepersonaliseerd met een uniek nummer en/ of code en die ondersteund wordt door een online systeem voor de elektronische autorisatie. Als wij een kadokaart maken voorzien we deze dan ook van een unieke barcode of magneetstrip die kan worden gelezen door een barcodelezer of terminal die gekoppeld is aan een kassasysteem.

Het voordeel hiervan is dat de cadeaucards geen waarde vertegenwoordigen totdat ze worden verkocht. Dit maakt het niet alleen onaantrekkelijk om dergelijke kaarten te stelen, maar geeft een consument ook de keuze om er een bedrag naar keuze op te zetten.

 

Een kadokaart laten maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een kadokaart of giftcard te laten maken voor uw organisatie? Vraag dan via onderstaande knop direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact aan voor meer informatie. We adviseren u graag.

 

Over de cadeaucard markt

Gezien het belang van cadeaukaarten is het van cruciaal belang voor de uitgever om op de hoogte blijven van de trends in de sector en te begrijpen hoe consumenten het gebruik van cadeaucards ervaren. Dit is waar Cards Unlimited u kan helpen. In de afgelopen tien jaar zijn cadeaukaarten een steeds populairder geschenk gebleken voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden. Recent onderzoek laat dan ook een verdubbeling van de omzet zien van 1 miljard euro in 2011 naar 2 miljard in 2014.

 

Onderzoek onder consumenten

Op de vraag waarom consumenten ervoor kiezen om cadeaucards te kopen in plaats van een geschenk  gaf 83 procent van de respondenten aan dat dit het uitzoeken van een cadeau gemakkelijk maakt en winkeltijd bespaart. De helft van de ondervraagden vindt het een eenvoudig alternatief wanneer het product wat ze oorspronkelijk wilden geven niet voorradig blijkt te zijn of wanneer men niet exact de “smaak” van de ontvanger weet.

Dit is goed nieuws voor retailers op meerdere fronten. Ten eerste omdat de consument die de cadeaucard ontvangt uitgebreid zal kijken naar de koopopties in een winkel en/ of op een website. Dit verhoogt de blootstelling aan de retail omgeving. Ten tweede besteedt 71% van de ontvangers een hoger bedrag dan de oorspronkelijke waarde van de kadokaart.

 

Marktleider in kadokaart & giftcard maken

Cards Unlimited is marktleider op het gebied van kadokaarten & giftcards en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de introductie van cadeaukaarten en aanverwante diensten in Nederland. In 2014 was Cards Unlimited leverancier van meer dan 60 miljoen gepersonaliseerde kaarten voor haar klanten waaronder Your Gift, Gift for 2, Diner cadeaucard, Kruidvat, Fashioncheque, Nationale Tuinbon, Hunkemöller , Bijenkorf, Etos, Bruna en V&D.

We hebben dan ook een solide track record om kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. Wij bieden een snelle levering en hebben als doel om u te voorzien van de beste prestaties waaronder:

  • Project Management: één aanspreekpunt
  • Bestaand netwerk: relevante belanghebbenden in verschillende disciplines
  • Kennis van de markt: Cards Unlimited is marktleider en heeft dagelijks contact met veel   klanten / winkeliers die actief zijn in de giftcard industrie
  • Ervaring met ‘go-to market ‘ proces voor verschillende retailers
  • De productie van kaarten, verpakkingen of mailings
  • Kennis van de specifieke wensen van verkooppunten en distributiecentra

 

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Om deze reden bezoeken wij wereldwijd vele beurzen en bedrijven om continu op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen en behoeften in de markt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om te bekijken hoe de cadeaucard binnen uw organisatie kan zorgen voor een explosieve omzetgroei.

 

257_0_0_original

dixons-ebook