Cadeaukaart verpakkingen

Een cadeau draait vaak voor een groot deel om beleving. Cadeaus die mooi verpakt zijn maken dan ook vaak extra indruk. Iets dat zeker op gaat voor de kadokaart! Daarom verzorgt Cards Unlimited naast het maken van kadokaarten ook zeer uiteenlopende verpakkingen voor de cadeaukaarten. Hierbij bieden wij naast standaard giftcard verpakkingen ook een maatwerk service om uw eigen cadeaukaart verpakking samen te stellen. Aan u de keuze!

Kies de giftcard verpakking die bij u past

Dankzij een modern machinepark en professionele industriële printers is bijna alles mogelijk als u een originele gift card verpakking zoekt. Van eenvoudige verpakkingen zoals de backcard die gevouwen kan worden tot een kleine enveloppe tot zeer luxe verpakkingen zoals bijvoorbeeld een CD verpakking of een ontwerp naar eigen wens, Cards Unlimited maakt het voor u.

Onderstaand enkele voorbeelden van cadeaukaart verpakkingen:

Creëer onderscheidend vermogen met een cadeaukaart verpakking

De meerwaarde van een originele cadeaukaart verpakking ligt niet enkel in de beleving van de ontvanger, maar ook in het verleiden van klanten in uw winkel. Een mooie verpakking fungeert als een eyecatcher die ook de verkoop in uw winkel stimuleert. Het oog wil tenslotte ook wat.
De meerkosten van de luxe giftcard verpakking kunt u veelal doorrekenen aan uw klanten. Deze blijken in de praktijk vaak bereid om tegen geringe kosten een luxe verpakking aan te schaffen. Zo is een cadeaukaart verpakking een mooie manier om extra verkoop te realiseren en tegelijkertijd uw giftcard een extra luxe uitstraling te geven.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw cadeaukaart verpakking

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een cadeaukaart of gift card verpakking  voor uw organisatie? Vraag dan via onderstaande knop direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact aan voor meer informatie. We adviseren u graag.

fashion-check