In oktober 2017 ligt er een nieuwe unieke cadeaukaart in de winkel. Huis & Tuin Cadeau is hét cadeau voor diegene die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen; met Huis & Tuin Cadeau geeft u altijd een cadeau waarmee iemand zijn huis of tuin binnen een handomdraai van een nieuwe look kan voorzien!

Te besteden in meer dan 1000 winkels

Huis & Tuin Cadeau is vanaf oktober te koop bij onder andere Primera, Bruna, Jumbo, AKO en The Read Shop. Het is een open-loop cadeaukaart die te besteden is op het volledige assortiment bij alle winkels van Xenos, Groenrijk, Riverdale, Blokker, Trendhopper, Eijerkamp, Woonexpress, Budget Home Store, Coppelmans, Praxis, Fleurop en ruim 125 zelfstandige tuincentra. Dat zijn meer dan 1000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra in heel Nederland! De gever bepaalt zelf welk bedrag (tussen de € 5 en € 150) hij of zij op de cadeaukaart zet, waardoor Huis & Tuin Cadeau voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau is.

Een vernieuwend concept

De cadeaukaart is bedacht door Annemijn Borsten, Sr. Business Development Manager bij GiftFor2 B.V. Ze is verantwoordelijk voor het concept en de ontwikkeling, contractering, design en retail verkoop daarvan. Annemijn: “De vraag naar open-loop cadeaukaarten neemt sterk toe. Consumenten willen een zo ruim mogelijke keuze en aan die wens willen we graag tegemoetkomen. Na de succesvolle introductie van Klus Cadeau en Bloemen Cadeau in april 2016, wilden wij ons productportfolio verbreden met de populaire huis- en tuinbranche”. Huis & Tuin Cadeau is de allereerste open-loop cadeaukaart in de huis- en tuinbranche. Met de energieke uitstraling van het design past Huis & Tuin Cadeau perfect bij de wensen van de Nederlandse consument.

Cards Unlimited gaat voor kwaliteit

Bij CardsUnlimited werken we al langer intensief samen met GiftFor2 voor beleveniscadeaus en cadeaukaarten zoals Klus Cadeau en Bloemen Cadeau. Michiel Kraak, Supply Chain Officer bij GiftFor2 B.V., is verantwoordelijk voor alle productieprocessen en schakelt veelvuldig met Cards Unlimited. Michiel: “Cards Unlimited onderscheidt zich van andere spelers in de markt door te focussen op kwaliteit. Hiermee hebben wij een partner in de arm genomen die ons ver kan brengen en het product precies de juiste uitstraling kan geven”.

Strakke deadlines

Precies op tijd voor de feestdagenperiode in de retail los zal barsten, ligt Huis & Cadeau in de schappen. Dat was nog een uitdaging. “Naast Huis & Tuin Cadeau moesten ook Klus Cadeau en Bloemen Cadeau in productie. Deze verschillende producten draaiden we in één run, wat om veel last minute werk en accuraatheid vraagt om de juiste en tijdige levering te kunnen garanderen”, verklapt Michiel. “Op het laatste moment moest zelfs een extra variant van Huis & Tuin Cadeau bijgedrukt worden voor onze retailer Bruna. Dit moest in een relatief kort tijdsbestek gebeuren, maar Cards Unlimited heeft gezorgd dat we de deadline hebben gehaald. Hierdoor liggen alle producten tijdig in de schappen voor de feestdagen.”

Huis & Tuin Cadeau is vanaf oktober verkrijgbaar en twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Houd
de Facebookpagina van Huis & Tuin Cadeau in de gaten voor updates.

 

Meer weten over cadeaukaarten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van cadeaukaarten of wilt u meer informatie? Lees ons blog voor meer interessante artikelen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn marktleider in cadeaukaarten en klantenkaarten en vertellen u graag meer!

Onze kaarten ziet u overal

Cards Unlimited helpt u graag. Bekijk enkele cases waarin wij tonen hoe wij onze klanten ondersteunen.