Keytag cards

Naast bedrukte plastic passen in creditcardformaat levert Cards Unlimited ook passen in afwijkende formaten. Een van onze specialiteiten op dit gebied zijn “keytag cards”, oftewel  klantenkaarten in miniformaat die als sleutelhanger bevestigd kunnen worden. Een mooi alternatief voor de standaard klantenkaarten waar iedereen er al genoeg van heeft en die vaak voor een volle portemonnee zorgen.

afwijkende-formaten

Grote populariteit key tag cards

Key tag cards zijn al jarenlang een populaire variant op de traditionele klantenkaart en veel ingezet door bijvoorbeeld supermarktketens, sportzaken en rijwielzaken. De Bonuskaart van Albert Heijn is hier een mooi en bekend voorbeeld van. Een goede klantenkaart is dan ook niet alleen handig om bijvoorbeeld klantgegevens te verzamelen, maar zorgt ook nog eens dat u vaker in beeld bent op plekken waar de klant komt. Een subtiele en handige manier om aan uw naamsbekendheid en top-of-mind positie te werken.

 

Personalisatie van keytag cards in afwijkende formaten

Het leuke aan keytag cards is dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Niet alleen qua afmeting, maar ook op het gebied van personalisatie. Cards Unlimited biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om key tag cards te ontwerpen, produceren en indien gewenst te personaliseren.

De sleutelhangercards kunnen onder andere bedrukt worden met logo’s, NAW gegevens en geleverd worden in de gewenste kleur. Uiteraard worden de kaarten voorzien van unieke barcodes. Hierbij garanderen wij kaarten van een hoogstaande kwaliteit en zijn we door ons moderne machinepark in staat om op korte termijn grote volumes te leveren.

Zo creëert u eenvoudig een mini klantenkaart die volledig bij uw organisatie past. Want ook al zijn de plastic passen kleiner, het effect is minstens zo groot!

 

Key tag cards in afwijkende formaten

Naast de keytag cards is het ook mogelijk om andere formaten te laten bedrukken. Een veel gekozen alternatief voor een creditcard formaat card op een kaartdrager is bijvoorbeeld het M6 model. Daarnaast leveren we ook volledig plastic kaarten voorzien van een euro lock. Deze variant kunnen we zowel in gelakt PS als in creditcard kwaliteit produceren en personaliseren.

lotto

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van keytag cards voor uw organisatie? Vraag dan via onderstaande knop direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact aan voor meer informatie. We adviseren u graag.

“Meer weten over de vele mogelijkheden?”