Moderne techniek & maatwerk voor plastic pasjes maken

Cards Unlimited is sinds jaar en dag een toonaangevende en betrouwbare dienstverlener voor het produceren en leveren van (gepersonaliseerde) plastic passen, fulfillment en plastic card mailings. Ons moderne machinepark in combinatie met onze jarenlange expertise staat garant voor een perfecte uitvoering van al uw opdrachten. We bieden u dan ook een maatwerk service waarin snelheid en kwaliteit centraal staan.

 

Maatwerk in plastic pasjes maken

Cards Unlimited beschikt over een uitgebreid machinepark met onder andere thermische printers, high speed inkjet printers, card mailing machines, sealmachines en ultramoderne plakmachines. Door dit moderne machinepark heeft u bij ons een arsenaal aan mogelijkheden en is vrijwel alles mogelijk.  Onderstaand een greep uit de mogelijkheden:

  • Personalisatie van plastic cards met onder andere pasfoto’s en logo’s
  • Embosseren van plastic pasjes
  • Encoderen van chips of magneetstrips op plastic kaarten en integratie RFID technologie
  • Verzorgen kant en klare card mailings
  • Fulfillment opdrachten zoals het plakken van cadeaucards op brieven of kaarten
  • Sealen van cadeaukaarten

 

Hierbij kunnen we niet alleen plastic pasjes maken volgens de standaard creditcard afmeting, maar leveren we ook afwijkende formaten zoals keytag cards. Met ons maatwerk vindt u altijd de juiste oplossing.

 

Professioneel in plastic cards

Als marktleider beschikken we over een zeer ruime ervaring binnen zowel de B2C als B2B markt. We kunnen u dan ook alles vertellen over de optimale inzet van plastic pasjes voor doeleinden zoals klantenkaart, cadeaukaart, ledenkaart en toegangspas. Daarnaast zijn we dankzij onze moderne machines in staat om op zeer korte termijn grote volumes plastic pasjes te maken en leveren. Bij Cards Unlimited zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u plastic pasjes laten maken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag via onderstaande knop direct een offerte aan. We adviseren u graag!

2-DSC_3749