HelloFresh Cadeaukaarten

HelloFresh

HelloFresh vertegenwoordigt de nieuwe economie. Schijnbaar vanuit het niets was het bedrijf daar ineens, overal. Met groene jasjes in de winkelstraat, met eigen bestelbusjes op de weg.

HelloFresh heeft zich ontpopt als de grootste en meest bekende leverancier van maaltijdboxen.
Mede door de inzet van cadeaukaarten heeft het merk kunnen bouwen aan hun naamsbekendheid.
Eén op de 10 Nederlanders heeft weleens een maaltijdbox besteld, negen van de tien Nederlanders kent HelloFresh.

Cadeaucard als marketing tool

Cards Unlimited is de producent achter deze wijze van cadeaucard marketing.
Gedurende een periode van 2,5 jaar is het aantal cadeaukaarten dat ingezet is als marketing tool gestaag gegroeid. De HelloFresh cadeaukaarten worden verstuurd via vele bekende tijdschriften en kranten.Indien wenselijk kunnen wij u ook adviseren en begeleiden in dit gehele traject.

Track & Trace

Dankzij onze productie methode exact traceren welke code er met welk magazine meegaat en zodoende meten welk magazine het meest effectief is.
Cadeaukaart werkt beter als voucher
Gebleken is dat wanneer de consument daadwerkelijk in contact komt met een gratis verkregen cadeaukaart dit stimuleert tot minimaal een website bezoek. Ideaal voor online verkoopkanalen.
Daarnaast wordt de cadeaukaart veelal gezien als waarde product en wordt om deze reden veelal bewaard. Uit resultaten is gebleken dat de respons van een fysieke cadeaukaart t.o.v. een enkele voucher vele malen hoger ligt.

Lage kosten

Uiteraard kunnen de cadeaukaarten in creditcardkwaliteit geproduceerd worden. Echter in het kader van kostenbesparing en de korte levenscyclus van een cadeaukaart maken we deze veelal van Polystyreen of een stevig kartonnen kaart.
De 0.7mm polystyreencard komt qua “look and feel“ het dichtst bij de uitstraling van de creditcard kwaliteit en boekt daardoor ook de beste resultaten.
Naast Hello Fresh heeft Cards Unlimited deze vorm van cadeaukaartmarketing succesvol verzorgd voor o.a. Outfittery, Travelbird, Westwing, House of Einstein en Luxury Welness.

hellofresh-divers

Wilt u meer weten over het inzetten van cadeaukaarten als marketing tool en de mogelijkheden hiervan, neem dan gerust contact met ons op.

hellofresh-divers-2